ERVARINGEN

“Soms moet je veranderen om jezelf te blijven”

OUDER VAN EEN 5-JARIGE

Hart voor kindercoaching is echt een aanrader!
Annika is ondanks haar jonge leeftijd iemand die rust en zekerheid uitstraalt en zij heeft een gave om je kind gelijk op zijn/haar gemak te stellen.
Het vrijblijvende kennismaking gesprek geeft je de kans om eerst even kennis te maken met diegene die met jou kind aan ‘het werk’ gaat.
Wat ik als zeer positief ervaren heb.
Mijn dochtertje heeft het vooral heel erg naar haar zin gehad bij Annika en vond het zelfs heel erg jammer dat we klaar waren.
We gaan zeker in de toekomst nog eens een workshop volgen.
Op een leuke, gezellige manier beter in je vel komen te zitten, is toch het mooiste dat je ze kunt geven.

OUDERS VAN EEN 9-JARIGE

De tijd dat jij onze dochter hebt begeleid hebben wij als ouders als heel mooi en productief ervaren. Je zette onze dochter op verschillende manieren aan het denken en aan het werk met steeds als doel dat bij haar het kwartje ging vallen dat ze zichzelf erg tekort doet als ze steeds weer zichzelf voorhoudt dat alles nog wel een tandje beter zou moeten. Hierdoor kwam ze nooit toe aan gewoon trots zijn op het behaalde resultaat, wat er toch ook al heel erg mocht zijn! Onze dochter vond het erg fijn bij jou maar kwam af en toe ook verward thuis, was vaak verrast door vragen die je haar stelde en moest na een bezoekje aan jou alles nog even laten bezinken.

Thuis zijn we hard aan de slag gegaan met wat jij ons voorstelde, bijvoorbeeld met aandacht complimentjes maken en die opschrijven zodat ze nog een keer bekeken kunnen worden, samen grensverleggende activiteiten uitvoeren en daar dan ook samen heel trots op zijn. Een dagboekje bijhouden met extra aandacht voor alles wat goed gelukt was of wat een goed gevoel had gegeven en het daar voor het naar bed gaan nog over hebben, de dag nog een keer de revue laten passeren. We zijn daardoor als gezin veel meer samen gaan doen met altijd een positieve inslag om te zien hoeveel we eigenlijk wel kunnen bereiken en hoe je daar ook blij mee mag zijn. Door daar samen echt bij stil te staan kwam er een andere energie in ons gezin, heel erg bedankt daarvoor!

CURSIST WORKSHOP PIEKERKINDEREN

Het was erg leerzaam. Nu kan ik weer vooruit!

CURSIST WORKSHOP PIEKERKINDEREN

Fijne cursus gehad over Piekerkinderen! Goede tips gekregen, dankjewel!