BIJLES

“Iedereen is een genie.
Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen zal
hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen”

– Albert Einstein

BIJLES

De quote hierboven zegt het al. Iedereen is een genie maar je moet niet verwachten dat iedereen overal even goed in is. Zo kun je ook op de basisschool heel goed zijn in het ene vak maar het andere vak weer heel moeilijk vinden. Dit kan heel vervelend zijn en slecht voor jouw kind zijn zelfvertrouwen. Soms heeft een kind een beetje extra hulp nodig. Ik help ze graag!WANNEER BIJLES

Heeft jouw kind moeite met een vak op de basisschool? Wordt hij of zij daar onzeker en gefrustreerd van? Heeft hij net dat beetje extra hulp nodig? Dan is bijles bij Hart voor kindercoaching misschien iets voor hem! 

WAAROM HART VOOR KINDERCOACHING?

Ik ben zelf geschoold tot leerkracht en weet hoe frustrerend het kan zijn wanneer mij iets niet lukt en bij anderen wel. Ik werk altijd vanuit een veilige leeromgeving en kijk naar wat het kind al wel kan. Hier maak ik de kinderen ook bewust van. Ik kijk naar wat het kind nodig heeft om zich zekerder en bekwamer te voelen over een bepaald vak. Hier is Hart voor kindercoaching uniek in. Samen oefenen en ontwikkelen wij vaardigheden waardoor het vak hem net iets makkelijker afgaat. 


VOOR WIE?

Voor alle kinderen die op de basisschool zitten en wat extra begeleiding nodig hebben bij bepaalde vakken. Het maakt niet uit of dit rekenen, taal, Engels, aardrijkskunde of een ander vak is. 

FAALANGST?

Hart voor kindercoaching is gespecialiseerd in kinderen die perfectionistisch zijn en last hebben van faalangst.
Geen faalangst? Ook geen probleem! Elk kind is welkom.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Via de mail of telefoon leggen wij het eerste contact. Vervolgens ontvangt u een vragenformulier van mij.  Aan de hand van dit vragenformulier en uw hulpvraag gaan wij aan de slag. We spreken naar behoefte af. Elke keer een uur lang. In dit uur gaan we samen aan de slag met het vak waar het kind moeite mee heeft.